Beste huisarts, gaat u nog op vakantie?

Stel, u betaalt €1000 om op vakantie te gaan. Er gaan in totaal 10 dames mee. 3 hiervan betalen net als u €1000, de overige 6 betalen €1500. Dat betalen ze omdat ze meer bagage meenemen. Bagage die maakt dat ze meer moeten tillen tijdens de reis, maar ook dat zij wel extra ruimte hebben in hun koffers om elke dag een nieuwe bikini aan te doen.

Deze 6 besluiten dat jullie met de bus gaan, dat Italië de bestemming zal worden en dat jullie slapen op stapelbedden. Ondanks het feit dat de 4 dames die minder betalen wagenziek zijn, geen Italiaans spreken en hoogtevrees hebben. Wel hebben deze laatste de mogelijkheid gehad om deze klachten te uiten bij de echtgenoten van de dames van de organisatie. Deze echtgenoten hadden echter de broek thuis niet aan en daar is de klacht dan ook gestrand.

Ondanks het lekkere eten, de heerlijke zon en de prachtige excursies die er voor hen zijn georganiseerd houden de 4 dames die minder betaalden een wrange smaak aan de vakantie over.

1 jaar later: de 6 dames die het jaar ervoor €1500 betaalden vonden toch niet dat het eerlijk was verlopen. Zij willen graag gelijkheid: iedereen betaalt nu eenzelfde bedrag van €1250.


En de bestemming: Italië, met de bus. Moet ik nog vertellen waar ze slapen? 

Beste LHV, komt dit verhaal u bekend voor?

Zullen we ervoor zorgen dat we de volgende vakantie écht samen organiseren?

Doe mee en laat je stem horen!

Meld je aan op ons nieuwe discussieplatform.

Geen reactie's

Sorry, het is niet mogelijk om te reageren.